Loading...
Afvallen2018-12-27T13:14:59+00:00

Blijf op gewicht!

Probeer jij ook regelmatig af te vallen om die extra pondjes kwijt te raken? Hoe vaak is het niet gelukt of kon je het niet volhouden om op gewicht te blijven? Veel mensen lukt het niet en dat is niet iets waar jij je voor hoeft te schamen. Het heeft niet te maken met wilskracht. Je kunt je lichaam misschien een tijdje voeding ontzeggen maar dat volhouden, dat gaat je met de beste wil van de wereld niet lukken. Geef dat op en geef jezelf eens de kans om het anders aan te pakken. Zonder die pillen en repen!

Hoe krijg ik die kilo’s er dan vanaf?

Door anders te eten en denk dan niet alleen aan salade’s of fruit,- en groente shakes. Echt eten, 3 hoofdmaaltijden per dag en met lekkere tussendoortjes. Vergeet ook het caloriën tellen. Vergeet de dagmenu’s van 1200 caloriën per dag. Hoe dan wel? Dat hangt van jou af als persoon. Hoe je gezondheid is, hoeveel kilo je wenst kwijt te raken maar ook hoe je levensstijl nu is. Je krijgt bij ons één op één coaching en bent geen nummer want je gaat samen aan de slag met jouw persoonlijke coach!

Wil je liever eerst telefonisch kennismaken? Stel je vraag:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Neem contact op over:

[recaptcha size:compact]

Afvallen en op gewicht blijven door gezond te eten.

De enigste manier die wel wetenschappelijk bewezen is. Zeker als je het samen doet.

Helaas gaat gezond afvallen niet door het volgen van de laatste hypes, afslankpillen, shakes en foodtrends. Afvallen op een gezonde manier betekent ook niet alleen maar minder eten.

Wat wel werkt, is ontdekken wat jouw persoonlijke valkuilen zijn waardoor het je niet lukt om op gewicht te blijven. Hoe? Door het volgen van de online programma’s in de Vitabreakclub. Dat kan geheel zelfstandig of samen met je coach. Te weinig eten en strenge diëten zorgen voor meer risico op het jojo-effect. Wil jij die paar kilo’s kwijt? Vergeet dan het dieet van je buurvrouw of collega op het werk. Afvallen is te persoonlijk en zit vol met valkuilen. Wil je afvallen? Doe het met begeleiding van een gecertificeerd BGN gewichtsconsulent.

Vandaag nog starten? Meld je aan:

Afvallen online programma

DOENCCG staat ingeschreven als erkend BGN Gewichtsconsulent waardoor bij persoonlijke begeleiding je mogelijk een vergoeding van jouw ziektekostenverzekering kunt krijgen. Controleer de voorwaarden van jouw zorgverzekering.

Wat is nu gezond? Kennis is belangrijk bij het kunnen maken van een verantwoorde keuze. Er komt zoveel informatie op je af over voeding en afvallen met een dieet dat je de basis kan vergeten. Wat heeft je lichaam nodig en waarom moet je dat goed beseffen, ook als je wilt afvallen?

Klik hier als je wilt afvallen met begeleiding dat bij je past!

Hoeveel fruit zou je moeten eten per dag en is vruchtensap een goed alternatief? Stel je vragen tijdens de (online) coach sessie.

Maak een afspraak.

Is het gebruik van supplementen nodig en wat zou je moeten eten als je recreatief sport? Deze en antwoorden op andere vragen stel je in het forum van de ledenomgeving of lees de blogberichten

Nog geen lid? Klik hier.

 Het basis programma:

Programma gezond afvallen

 • Persoonlijke ondersteuning door een BGN Gewichtsconsulent.
 • Ondersteuning via online coaching.
 • Volledig programma via app & computer te volgen waar en wanneer jij wilt.
 • 12 weken Programma.

 • Geen vergoeding zorgverzekering.

Uitgebreid programma:

Gezond eten en afvallen

 • Persoonlijke ondersteuning door een BGN Gewichtsconsulent.
 • Ondersteuning via online coaching.
 • Volledig programma via app & computer te volgen waar en wanneer jij wilt.
 • 12 weken Programma.

 • 5 Persoonlijke contactmomenten en tussentijdse fysieke metingen.
 • Uitgebreide anamnese en analyse voedingsdagboek.
 • Vergoeding Zorgverzekering Mogelijk.

Het combinatie programma:

Afvallen en bewegen of sporten

 • Intensieve ondersteuning door een coach.

 • Ondersteuning via online coaching.
 • Informatie, tips en advies m.b.v. wekelijkse e-mails.
 • Fysieke metingen voor, tijdens en na afloop van het programma.
 • Kennisoverdracht via portal.
 • E-Learning
 • Fitcoach programma (Incl. stappenteller of activity tracker.) of life coach programma.

Wil jij op een gezonde manier die kilo’s kwijt zonder die dure pillen en poeders welke alleen maar zorgen voor tijdelijk gewichtsverlies? Vul dan jouw gegevens in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Bel mij terug voor meer informatie:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

[recaptcha size:compact]

Laatste blog post

Gevarieerd eten met seizoensgroenten

Gevarieerd eten met seizoensgroenten. Een goede gezonde gewoonte.   Eet jij gevarieerd met seizoensgroenten? Je weet vast wel dat het belangrijk is om gevarieerd te eten. Als het

Afvallen lukt niet door diëten

Afvallen lukt niet, last van stress? Afvallen is voor veel mensen iets wat elk jaar weer terugkomt. Zeker na de winter en de feestmaanden wordt vaak geprobeerd de

“If you have health, you probably will be happy, and if you have health and happiness, you have all the wealth you need, even if it is not all you want. “
Anonymous • Quote of the Day
“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day