Loading...
Life coaching2018-11-28T22:18:52+00:00
Life coach vindt de balans in je leven

Stress.

Stress kan zeer nuttig zijn maar de cijfers liegen er niet om, er zijn steeds meer mensen die last hebben van ongezonde stress. Stress die langdurig is en waar het gevaar bij bestaat dat het je ziek maakt. Stress kan je nog zo goed proberen te verbloemen maar uiteindelijk zullen kwaaltjes ontstaan.

Zomaar een paar tekenen dat je last hebt van stress zijn:

 • Stemmingswisselingen.
 • Een kort lontje.
 • Prikkelbaar.
 • Niet snappen waarom je zo snel geïrriteerd raakt.
 • Het gevoel niet begrepen te worden.
 • Hoofdpijn en last van nek en schouders.

Ontspanning, rust.

Ontspannen is niet zo eenvoudig als je last hebt van ongezonde, langdurige stress. Je hebt het vast geprobeerd maar waarschijnlijk met weinig tot geen resultaat. Er zijn daar verschillende redenen voor en ik help je graag die redenen te overwinnen.

Life coach

Doe meer van waar jij je goed bij voelt.

Ieder jaar nemen we ons voor om iets te veranderen in ons leven. Meestal is dat een voornemen voor het nieuwe jaar of na een vakantie. Helaas blijft het meestal bij pogingen en loopt het op niets uit. Wat is het dat je wilt?

 • Een leven met meer plezier?
 • Beter gebruik maken van je talenten en sterke punten?
 • Zoek je naar meer zin in je leven, betekenis?

Je leven anders willen laten verlopen, een doel, droom of wens hebben, dat kennen we allemaal. De vraag is; hoe kom je daar?

Life coaching richt zich op alles wat een rol kan spelen in jouw leven en balans vinden tussen levensgebieden. Loop je vast? Dan kan een traject met een life coach als ondersteuning precies zijn wat je zoekt.

Meld je aan:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Neem contact op over:

[recaptcha size:compact]

Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Jouw talenten en dromen en wat doe je ermee in je dagelijkse leven? Gemotiveerd om aan de slag te gaan met wat er van binnen bij je leeft?

Aan de slag met die plannen.

Ontspanning, meer tijd voor onszelf, gedachten even los laten? Wie wil dat niet? Hoe druk heb jij het? Ben je druk met anderen en kom je maar niet aan jezelf toe?

Zeg eens vaker gewoon “nee”

Als levensgebieden niet in balans zijn met elkaar ontstaat er stress. Wist je dat stress een grote oorzaak is van gebrek aan levenslust, energie? Laat de stress los met de training stressmanagement.

Vertel mij meer, naar de training.

Benieuwd naar de aanpak?

Aan de slag met life coaching.

Als je member wordt van de vitabreakclub kan je zelf aan de slag of samen met een coach. Je kunt in de community, dat bij het lidmaatschap hoort,  jouw vragen kwijt. Als lid heb je toegang tot het besloten deel van de community. Wil je aan de slag gaan met mij dan is een afspraak daarvoor snel op het platform gemaakt. We kunnen even bellen of face-to-face in gesprek via Skype of Zoom, in de vitabreakclub bestaat ook de mogelijkheid om veilig 1-1 met elkaar een coachtraject aan te gaan. Als je in de buurt woont dan kunnen we ook afspreken. De coachsessies vinden meestal plaats ergens in de natuur. (wandelcoaching) Mocht je twijfelen of een lidmaatschap iets voor je is, neem dan contact op via het contactformulier op de site dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld om te bespreken wat voor jou het fijnste werkt.

Coachingsplatform:

Een andere mogelijkheid is het coachingsplaform. Het coachingsplatform is ook een online omgeving waarin we op een veilige manier met elkaar contact kunnen hebben. De mogelijkheden daarvan zijn:

 1. Mailcoaching via een coachingsplatform. (dus niet via e-mail)
 2. Mailcoaching + Beeldbellen.
 3. Persoonlijke coaching met mailcoaching voor opdrachten.

Het voordeel van mailcoaching is, dat je geen tijd kwijt bent om naar een afspraak te gaan. Coaching zal plaats vinden vanuit je eigen comfortabele stoel thuis. Je hebt dus geen reistijd en kunt zelf bepalen wanneer je tijd wilt besteden aan het traject. Het nadeel kan zijn dat je geen contact hebt met andere mensen wat wel mogelijk is op leden.vitabreak. De keuze ligt geheel bij jou.

Het platform is geschikt voor zowel de computer als de telefoon. Het nadeel van mailcoaching kan zijn dat het wat langer duurt om elkaar te leren kennen. Het is dan ook aan jou om wat discipline op te brengen voor het traject.

Maandabonnement vitabreak

Tarief:

Life coaching is een persoonlijk proces. Het is geen “one size fits all” traject. Hierdoor zal bij 1-1 coaching in het intakegesprek ingegaan worden op de details van jouw traject en kunnen al je vragen over duur en investering worden besproken.

Laatste blog post

Gevarieerd eten met seizoensgroenten

Gevarieerd eten met seizoensgroenten. Een goede gezonde gewoonte.   Eet jij gevarieerd met seizoensgroenten? Je weet vast wel dat het belangrijk is om gevarieerd te eten. Als het

Niets doen voor je gezondheid

Niets doen is ook goed voor je gezondheid. Gewoon even helemaal niks, doe je dat wel eens? Soms heb ik gewoon zin om even helemaal niets te doen. Niets

Snel boos en moe worden.

Snel boos worden en moe zijn – symptomen stress? Boos en moe zijn kunnen symptomen zijn van stress. Misschien had je dat antwoord al verwacht want je leest

“True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”
Anonymous • Quote of the Day
“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly defeat age.”
Anonymous • Quote of the Day