Life Coach

Voor het maken van weloverwogen keuzes en dappere stappen.

Wanneer naar een life coach?

Life coach traject voor lastige keuzes en dappere stappen.

Ben je het plezier in je leven een beetje kwijt? Zou je wel wat aan jezelf kunnen werken bijvoorbeeld door dat idee dat al zo’n lange tijd in je hoofd zit uit te werken? Begin jij je steeds meer te ergeren aan jouw uitstelgedrag of loopt alles door elkaar heen op het werk of privé, omdat je niet echt goed bent in het stellen van prioriteiten?

Dit zijn zomaar wat voorbeelden om naar een life coach te gaan, maar lifecoaching is zo breed dat er nog veel meer redenen zijn te verzinnen. Het gaat er bij een traject met een  life coach vooral om die richting in je leven te vinden. Wat betekent veel voor je en wat brengt je plezier? Dan moet dat wel mogelijk zijn natuurlijk en daar ligt dan ook vaak het probleem. Vaak zitten andere dingen daarvoor in de weg en dan loop je al snel vast. Kan je wel wat hulp gebruiken?

Online training

zelfstudie

Life coach - cursussen persoonlijke ontwikkeling

Met de online training leer je stap voor stap met tips en werkopdrachten waar je iets aan hebt om weer grip te krijgen op je leven. Je kunt zelfstandig aan de slag of met behulp van online coaching.

(Online) life coach

1-op-1 coachtraject

life coachi - jouw droomleven start hier

Wat wil je bereiken of veranderen? Waar zou je nou echt voor willen gaan, omdat het belangrijk voor je is. Life coaching gaat over alle levensgebieden. lees hier wat de mogelijkheden zijn voor 1-1 coachtrajecten.

Wandelcoaching

Regio Rotterdam & Zuidplas

Wandelcoaching bewezen effectief

Eén op één coaching die heeft bewezen zeer effectief te zijn. We spreken af ergens waar we fijn een stuk kunnen wandelen en laten de natuur inspiratie zijn voor de stappen die jij in je leven wilt gaan nemen.