Loading...
Vitabreak online trainingen2018-11-29T02:50:24+00:00

Zelf aan de slag met online trainingen als member van de vitabreakclub.

Meld je vandaag nog aan en krijg weer energie voor 10.

+20 𝓶𝓸𝓭𝓾𝓵𝓮𝓼 𝓿𝓮𝓻𝓭𝓮𝓮𝓵𝓭 𝓸𝓿𝓮𝓻 9 𝓸𝓷𝓵𝓲𝓷𝓮 𝓽𝓻𝓪𝓲𝓷𝓲𝓷𝓰𝓮𝓷 𝓿𝓸𝓸𝓻 𝓶𝓮𝓮𝓻 𝓵𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼𝓮𝓷𝓮𝓻𝓰𝓲𝓮

Wordt gelijk lid:

maandabonnement kerstaanbieding

Laatste trainingen:

Ontspannen met mindfulness
persoonlijk leiderschap en vitaliteit

GEBRUIK JE AL EEN BULLET JOURNAL?

Lees meer waarom dat een goed idee is.

Laatste modules:

gezonde mediterrane eetwijze
emotie eten

WAAROM KIEZEN VOOR ONLINE TRAININGEN?

BEHAAL JOUW DOELEN MET ONLINE LEREN.

Online leren kan altijd en overal. Als je onderweg bent in de trein, wacht op de bus, op het strand tijdens je vakantie of gewoon thuis in je eigen luie stoel.

Waarom kiezen voor de besloten en veilige omgeving van de Vitabreakclub?

Omdat, in de leeromgeving je in de community met anderen kunt praten over je vorderingen, successen en inspiratie kunt delen! Je hebt in de community ook direct contact met je trainingscoach of kunt eenvoudig online privé sessies boeken. Wat dacht je van jouw eigen groep aanmaken met gelijkgestemden of misschien wil je de training samen volgen met je trainingscoach?

Het kan allemaal en dat vind je alleen in de Vitabreakclub. Trainingen voor meer energie en welzijn. Behaal je doelen, start vandaag.

vitabreak trainingen
forum vitabreak.nl

SAMEN WERKEN OM DOELEN TE HALEN:

Als we iets graag doen dan is het wel zelf proberen om dingen in ons leven positief te veranderen.

Dat het moeilijk is zonder hulp blijkt wel uit de vele pogingen die na een aantal weken mislukken of niet eens aan wordt begonnen. Bij de online leeromgeving in de vitabreakclub, kan je support verwachten van jouw trainingscoach en de overige leden in de community.

Je zult het daardoor allemaal niet alleen hoeven doen. Online leren is super eenvoudig en prettig, omdat je overal waar een internetverbinding is, aan de slag kunt.

Alle online trainingen op leden vitabreak. Selecteer een module voor meer informatie.

JOUW DAGELIJKSE VITABREAK

Bij het willen behalen van doelen is focus houden op het gewenste resultaat belangrijk. Door elke dag bezig te zijn met jouw doel zal je eerder resulaat zien dan bij een eenmalige workshop of training. Zie vitabreak als even dat moment op een dag voor jezelf waar je aan de slag gaat met wat jij belangrijk vindt. Dat kan heel eenvoudig, omdat alles online is; de trainingen, jouw vrienden in het forum én je trainingscoach.

  • Vrijheid in leren – beschikbaar op mobiel, tablet of computer.

  • Trainingen voor een vitaler jij – met online hulp van jouw coach.

  • Community [forum] – maak nieuwe beste vrienden.

Als jij trainingen wilt volgen waar en wanneer je maar wilt voor meer energie, enthousiasme en fitheid dan is online leren op leden.vitabreak voor jou.

Meld je aan

BELANGRIJKE INFORMATIE.

Wil jij je aanmelden voor het voordelige lidmaatschap of heb je de keuze gemaakt uit één van de andere trainingen? Klik dan bij de betreffende training op de aankoopknop en je gaat direct door naar het aanmeldformulier.

De eerste (maand)betaling kun je via iDeal of een andere gewenste betaalmethode doen. Met deze betaling geef je automatisch een machtiging af voor automatische incasso.Vervolgens worden toekomstige betalingen via automatische incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Na een geslaagde betaling ontvang je per mail jouw gebruikersnaam en wachtwoord en kan je direct aan de slag met jouw training.

De trainingen bestaan uit meerdere modules die elke week vrij komen. De reden dat niet alle modules direct open gaan is, omdat het de bedoeling is dat je aan de slag gaat met de in de modules opgenomen opdrachten. Het gaat tijdens jouw vitabreak, het moment voor jezelf, om het doen. Zomaar lezen en proberen met één of twee informatieve zinnnen aan de slag te gaan zal niet leiden tot jouw gewenste resultaat. Juist actie ondernemen is wat belangrijk is.

De trainingen hebben door de modules een logische opbouw. Door die volgorde aan te houden en de opdrachten voor jezelf of samen met jouw coach uit te werken zal de kans op succes worden vergroot.

Heb je gezondheidsklachten of gebruik je medicijnen?

Overleg dan altijd met jouw arts of een andere specialist of je kunt deelnemen. Het is mogelijk dat een deel van de trainingen niet geschikt zijn zoals het 12 weken programma voor de koolhydraatarme / koolhydraatbeperkte levensstijl of de training starten met bewegen. Als je besluit tóch mee te doen, dan is deelname geheel voor eigen risico. DOEN CCG waar vitabreak en leden.vitabreak handelsnamen van zijn, aanvaard geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook.

Ervaring leert echter dat een KHA/KHB eetwijze of het starten met bewegen juist aangeraden kan worden omdat deze programma’s tot doel hebben een gezond gewicht te bereiken en meer in beweging te komen t.b.v. de algehele gezondheid.

Bij het lidmaatschap hoort toegang tot de community. Je kunt daar al je vragen kwijt en voor steun, inspiratie en advies terecht bij de overige leden of jouw trainingscoach.

Als je een community maar niks vindt:

Je hoeft niet deel te nemen aan de community. Lees gewoon af en toe mee of doe er niets mee. Dat maakt niet uit. De ene persoon vindt het juist prettig om te delen en te vragen, een andere persoon weer niet. Iedereen is daarin verschillend. Zit je ergens mee of kom je er niet uit, dan kan je altijd op het forum terugvallen. Jouw trainingscoach is daar ook aanwezig zodat je vraag altijd beantwoord zal worden. Je kunt overigens volledig anoniem deelnemen als je dat graag wilt.

Opzeggen kan op elk gewenst moment binnen de ledenomgeving op de support pagina. De opzegtermijn voor elk abonnement bedraagt één maand.

Persoonlijke coach

Trainingen & Modules

Laatste nieuws

forum

Laatste blog berichten

Of lees berichten per categorie:

Voeding & bewegen          Stress & Burn-out         Energie & soft skills

Heb je nog een vraag over de trainingen vul dan jouw gegevens in.

Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

[recaptcha size:compact]