Meer energie met Vitaliteitscoaching!

Van voeding tot mindfulness

Herken je dit?

Vitaliteitscoaching wanneer? 

Kom je ook vaak thuis van een lange werkdag en heb je dan nog weinig zin om iets te doen? Moe en futloos? Heb je het idee dat je leven aan je voorbij gaat omdat je niet doet wat je eigenlijk zou willen? Heb je misschien al jaren dezelfde voornemens zoals gewicht willen verliezen, meer gaan bewegen of iets anders dat zal zorgen dat jij je weer lekker in je vel voelt? En zou je willen dat je wat meer zin had om dingen te ondernemen en wat meer te genieten?

Wat is belangrijk voor jouw vitaliteit?

Wat kan je verwachten van vitaliteitscoaching?

Vitaliteitscoaching is niet alleen begeleiding bij gezond eten en bewegen of gewicht verliezen. Dat is wel wat je vaak leest, maar vitaal zijn betekent dat je energie hebt. Daar is gezond eten en regelmatig bewegen zeker heel belangrijk voor, maar dan ben je er nog niet.

Je levensstijl aanpassen.

In sommige gevallen kan vitaal worden betekenen dat je veel van je levensstijl moet aanpassen. Vaak voelt iemand zich al veel energieker en meer tevreden met zichzelf door kleine aanpassingen te doen. Bij vitaliteitscoaching ga je samen met je coach oplossingen zoeken om vitaler te worden en wordt je stap voor stap geholpen naar je gewenste resultaat. Je levensstijl aanpassen gaat niet zomaar. Je kan voor een hoop valkuilen komen te staan. Denk maar aan afvallen. Hoe lastig is het niet om op gewicht te blijven?

Zou het fijn zijn als iemand je daarbij zou helpen?

vitaliteitscoaching afvallen

voeding

Vitaliteitscoach meer bewegen

beweging

Vitaliteitscoaching en stress

rust

Vitaliteitscoaching als je het te druk hebt

hobby’s

vitaliteitscoaching voor minder stress

balans

Hulp bij vitaler worden.

Gelukkig dat er zoveel mogelijkheden zijn om iets te doen aan je vitaliteit. Laat je niet belemmeren door hoe jouw pogingen zijn verlopen in het verleden of door je leeftijd. Vitaliteit is voor iedereen mogelijk.

Je kunt zelf al heel veel doen. Wil je daarbij een steuntje in de rug of er een goede basis voor leggen, maar weet je niet waar te beginnen? Als je er graag zelfstandig mee aan de slag wilt dan kan je cursussen volgen in de vitabreakclub. Wil je meer ondersteuning dan kies je voor online coaching of 1 op 1 coaching met een traject op maat.

vitaal zijn en stressvrij leven

Online trainingen

Zelfstudie

Stress- en burnout coaching

1 op 1 coaching

online

Stress- en burnout coaching

1-1 coaching

Traject op maat

Stress- en burnout coaching