Loading...
vitaliteitstraining2018-11-29T10:59:19+00:00
Vitaliteitstrainingen

𝓦𝓲𝓵 𝓳𝓮 𝓹𝓮𝓻𝓼𝓸𝓸𝓷𝓵𝓲𝓳𝓴𝓮 𝓸𝓷𝓭𝓮𝓻𝓼𝓽𝓮𝓾𝓷𝓲𝓷𝓰? 𝓦𝓪𝓪𝓻 𝓰𝓪𝓪𝓷 𝔀𝓮 𝓶𝓮𝓮 𝓪𝓪𝓷 𝓭𝓮 𝓼𝓵𝓪𝓰?

Met een abonnement krijg je toegang tot de trainingen die je zelf waar en wanneer je wilt kunt volgen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Wil je graag persoonlijke ondersteuning? Kies dan voor hulp bij het realiseren van jouw doelen.

Vul onderstaand formulier in zodat je teruggebeld kunt worden of meld je aan voor het totaal abonnement en regel een coach sessie online.

Zet de stappen naar te leven volgens wat echt belangrijk voor je is, je gelukkig maakt.

At the end of life, you don’t have to impress anyone else — just that person you see in the mirror.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Neem contact op over:

[recaptcha size:compact]

Programma vitaliteit:

Kies voor toegang tot alle trainingen en haal het beste uit jezelf!

Verbeteren van je energie niveau kan je op verschillende manieren aanpakken en begint met eens goed te kijken naar wat je nu doet en wat belangrijk voor je is. Doe je dat wat belangrijk voor je is genoeg?

Het vitaliteitsprogramma gaat over herstel. Het (terug) vinden van je energiebalans. Daar kunnen voeding, bewegen en persoonlijke doelstellingen onderdeel van zijn. De balans vinden tussen je lichamelijke, mentale en emotionele energie. Die energie of het gebrek eraan herstellen of optimaliseren. Daarbij is ook jouw stressniveau belangrijk, zorgen dat je niet over je eigen grenzen heengaat.

Met het vitaliteitsprogramma krijg je toegang tot alle trainingen zodat je zelf of met coaching kunt werken aan jouw energiebalans.  Je weer goed voelen en vol enthousiastme genieten van je leven.

  • Wil je meer uit je leven halen, je vitaler, energieker voelen?
  • Vraag jij je af waar jouw levenslust is gebleven?
  • Wil je af van stress en weet je niet hoe je dat moet bereiken of geloof je niet dat je dat zou kunnen bereiken?
  • Slaap je slecht?
  • Heb je moeite met je gewicht?
  • Voel jij je vaak moe of emotioneel?
  • Heb je het niet naar je zin op je werk of zou je nu eindelijk eens dat willen doen wat je altijd hebt gewild maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je aan:

Vitabreak maandabonnement.

Vitaliteit betekent een overvloed aan energie. Hoe voel jij je lichamelijk, emotioneel en mentaal? Heb je last van stress dat maar niet weg wilt gaan?, stop met piekeren erover!

Volg de training stressmanagement.

Heb je moeite om je gewicht onder controle te houden of genoeg van diëten elk jaar? Wil je afvallen op een gezonde manier en zou het fijn zijn als je hulp zou krijgen daarmee?

Vertel mij meer!

Je weet dat bewegen goed voor je is maar het is lastig om ermee te beginnen, vol te houden en regelmatig aan beweging te doen. Met een coach wordt dat niet alleen stukken leuker maar ook makkelijker!

Als de sportschool niks voor jou is…
Tijd voor jezelf

Een moment voor jezelf!

Ontspannen, kom jij aan jezelf toe of staat de boog altijd gespannen bij jou?

Ontspanning is voor een vitaal leven net zo belangrijk als voeding en beweging. Wil jij je goed voelen dan is het belangrijk, zelfs noodzakelijk, om geregeld te zorgen voor ontspanning.

Er zijn veel mensen die moeite hebben om zich te ontspannen. Heb jij moeite om even gas terug te nemen of blijft het druk in je hoofd? Roept de plicht van je werk of de zorg van de kinderen?

Luisteren naar je lichaam.

Zonder regelmatige ontspanning van lichaam en geest is het niet mogelijk om optimaal te presenteren of je goed te voelen. Ontspanning is iets wat we allemaal nodig hebben. De oorzaak dat je moeite hebt met ontspannen kan diverse factoren hebben. Belangrijk is dat je naar je lichaam luistert, weer naar je lichaam leert luisteren.

Dat kan al een probleem op zich zijn omdat je het niet gewend bent om dat te doen. Als je dorst hebt drink je en als je honger hebt eet je iets maar als je moe bent, wat doe je dan? Dan ga je door! Je hebt misschien niet eens meer in de gaten dat je lichaam het tijd vind om te ontspannen.

Massage voor mentale en lichamelijke ontspanning.

Stress, kwaaltjes als last van spieren en hoofdpijn zijn de eerste symptomen van te weinig zorgen voor ontspanning in je leven. Te weinig zorgen voor jezelf. Een goede manier om te ontspannen waarbij je zowel mentale als lichamelijke ontspanning bereikt, is het nemen van een massage. Veel mensen hebben er baat bij omdat het zorgt voor innerlijke rust en ontspanning van de spieren. Wil je er meer over weten, ga dan naar de site van massagepraktijk DOENCCG.

Laatste blog post

Gevarieerd eten met seizoensgroenten

Gevarieerd eten met seizoensgroenten. Een goede gezonde gewoonte.   Eet jij gevarieerd met seizoensgroenten? Je weet vast wel dat het belangrijk is om gevarieerd te eten. Als het

Niets doen voor je gezondheid

Niets doen is ook goed voor je gezondheid. Gewoon even helemaal niks, doe je dat wel eens? Soms heb ik gewoon zin om even helemaal niets te doen. Niets

Snel boos en moe worden.

Snel boos worden en moe zijn – symptomen stress? Boos en moe zijn kunnen symptomen zijn van stress. Misschien had je dat antwoord al verwacht want je leest

“If you have health, you probably will be happy, and if you have health and happiness, you have all the wealth you need, even if it is not all you want. “
Anonymous • Quote of the Day
“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day